De Mul Verzekeren en Risicobeheer

De Mul Verzekeren en Risicobeheer is dé adviseur van uw regio! Wij bieden u als klant de garantie van een onafhankelijk advies. Wij bemiddelen dan ook voor verschillende schadeverzekeringsmaatschappijen en zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Hierdoor kunnen wij in het advies naar u op basis van voorwaarden, dekking en de prijs-kwaliteit de voor u juiste producten selecteren en aanbieden. Ga naar fademul.nl  en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Schadeverzekeringen

Als onafhankelijk intermediair bieden wij u de mogelijkheid om uw huidige schadeverzekeringen onder de loep te nemen.
Wij kunnen u een aantrekkelijke korting aanbieden op uw schadeverzekeringen. Denk hierbij aan uw auto-, inboedel-, opstal- en doorlopende reisverzekering. Mail uw huidige polissen naar particulieren@fademul.nl of bel ons.
In 90% van de gevallen kunnen wij u een beter aanbod doen!

RegioBank

Zoekt u een bank bij u in de buurt, waar persoonlijke aandacht nog steeds bestaat? Wilt u een hogere spaarrente? Uw uitgaven makkelijk en snel inzien via de mobiele app? Of een Zilvervloot rekening openen voor uw kinderen? Wij nemen graag de tijd voor u om de diverse producten van RegioBank onder de aandacht te brengen. Zowel voor uw betaal- als spaarrekening hebben onze bankmedewerkers de passende oplossing. Kijk op onze RegioBank site voor de mogelijkheden. Loop vrijblijvend binnen of neem contact met ons op.